Перейти до основного вмісту

НЕЗАБАРОМ!


15 березня 2021 року ми розпочинаємо Перший інклюзивний онлайн-табір з вивчення американської жестової мови, який організовано Київським фаховим коледжем прикладних наук та Коледжем Санта Фе (Флорида, США) у рамках реалізації гранту «Міжнародний ресурс з вивчення ASL/УЖМ». 

Базовий курс обсягом 16 годин розроблено на основі програм з вивчення української жестової мови, що була створена колективом авторів Академії педагогічних наук, Інституту спеціальної педагогіки, Лабораторії жестової мови, Українського товариства глухих: С. КУЛЬБІДОЮ, І. ЧЕПЧИНОЮ, Н. АДАМЮК, Н. ІВАНЮШЕВОЮ. Відео-уроки онлайн курсу з вивчення американської жестової мови створено за участі фахівців жестової мови США та України. 

Взяти участь у першому онлайн курсі матимуть змогу 30 учнів/студентів з порушеннями слуху навчальних закладів України, які пройшли відповідну реєстрацію.

Участь у курсі безкоштовна.

Після проходження курсу всі учасники гранту отримають сертифікати. 

Реєстрація відбуватиметься в період з 09.03.2021 по 12.03.2021 за посиланням: https://forms.gle/hUnbDNncz55sFywF8

-15 березня 2021 року о 15:00 відбудеться відкриття онлайн-табору (на платформі Zoom).

-24 березня 2021 року о 15:00 заплановано проведення заключної онлайн конференції за участі американських фахівців та студентів з обговорення результатів і перспектив проєкту (на платформі Zoom).

ВІДКРИВАЙ СВІТ З НАМИ!

ЧЕКАЄМО НА ВАС!

Коментарі